想試呢一間超多嘢食嘅台式火鍋好耐!晚市有四個基本放題套餐選擇,價錢由$248至$398(有小童優惠價)。$398已經可以食倒澳洲M9和牛任食!再加送神仙牛肉同埋海鮮拼盤一客!個神仙牛肉非常軟嫩好好食😋 海鮮拼盤有大大隻鮑魚、扇貝、海蝦、廣島蠔同埋沙白。🍲有八款台式湯底選擇,加$30可以要鴛鴦鍋。 我哋揀咗「藥膳紅燒牛骨鍋」😍😍不得了呢個湯,好似飲緊夜市嘅藥膳排骨湯咁!好濃郁好足料😍 超級好飲🙈 未開始打邊爐我已經飲咗幾碗湯🤣🐮打邊爐項目嘅任食牛肉種類多達9款、🦐任食海鮮類有7款、🍢台式美食類多達十幾款🤩 🌮自助區有台灣夜市小吃任攞,去夜市一定食嘅台灣腸、鹽酥雞、手抓餅、炸地瓜球等等,全部都有得食!種類多達幾十款😍款式可能每日有少少變化,當日我哋食到炸鮮奶,同埋椒鹽粟米😋 Menu上面無,但係勁好味囉😍 未開始打邊爐已經食到有少少飽😂🍛無飯不歡嘅朋友,嚟食台灣嘢當然唔少得有滷肉飯!當日主食仲有炒烏冬同炒麵😋🌽自助區嘅火鍋配料五顏六色非常之多選擇😋😋😋 而且啲菜類都新鮮質素高!🍵飲品有熱茶或自助飲品櫃,除咗有罐裝盒裝飲品,仲有5款手工冷凍花茶,打邊爐咁Heavy飲吓花茶清清地解膩係唔錯嘅選

想試呢一間超多嘢食嘅台式火鍋好耐!

$398已經可以食倒澳洲M9和牛任食!

澳洲M9和牛

再加送神仙牛肉同埋海鮮拼盤一客!個神仙牛肉非常軟嫩好好食😋

神仙牛肉

海鮮拼盤有大大隻鮑魚、扇貝、海蝦、廣島蠔同埋沙白。

海鮮拼盤

🍵飲品有熱茶或自助飲品櫃,除咗有罐裝盒裝飲品,仲有5款手工冷凍花茶,打邊爐咁Heavy飲吓花茶清清地解膩係唔錯嘅選擇👍🏻
如果想飲啤酒🍻都有自費啤酒order㗎!

🍧甜品除咗有雪糕雪條之外,仲有自助芋圓仙草區😍 都有7、8款台式糖水配料,可以自製芋圓冰😋

💜勁滿足嘅一餐😋🫶🏻 價錢唔貴勁豐富💁🏻‍♀️

⭐️依家仲有日本A5和牛推廣,$598一位 買一送一!即係$598兩位😱 包一客500g日本A5和牛、指定肉類同埋台灣夜市自助區任食。我見到隔籬枱食流晒口水,下次要嚟試吓🤩

⭐️如果有朋友生日,可以揀「4人同行壽星免費」優惠🤩 仲會加送和牛蛋糕🎂

⭐️Storellet會員都有唔同嘅優惠🙈去食嘅朋友就留意吓啦!

💵澳洲M9和牛+美濃牛肉放題$398/位,加一服務費,人均約$438
2024-01-10
澳洲M9和牛
神仙牛肉
海鮮拼盤
2023-12-29 1753 views
平安夜不去吃西餐,跑了去吃放題,但沒想到都是很多人。犇殿-古早味台灣火鍋 主打台式火鍋90分鐘放題,還有台式地道小食。我們4個大人+ 個小孩,可選兩款湯底 + 自選套餐。因為是平安夜的關係,套餐on top要加 HKD 20。🍲澳洲特選牛肉晚餐 (HKD 275/位)湯底選了桃膠土雞美人鍋 & 美白凝膚牛乳鍋。前者的湯底幾清甜,後者的牛乳味則是比較淡身了一點。蔬菜和丸類都在自助區,選擇很多,總會選到心水的吧。小食也是在自助區,有炸鮮奶、椒鹽粟米、香腸等,肚餓的可先吃。飲品方面,個人推薦茶類的。四季春夠甘醇順口。肉類方面,這套餐有入口爽口的牛胸爽,還有細緻多汁的牛板腱。羊肉卷有點羶也很嫩口。阿嫲燒酒雞很大舊,酒味都幾重。海鮮則有海蝦、鯛魚片、魚青滑、墨魚仔,海蜆。不過海蜆點到第3次吃到有沙。台式火鍋料當然也有囉。像是米血糕、鴨血等。最後,甜品有雪糕、雪條,普普通通不算特別吸引。但有芋圓吃這個就很不錯 😌
平安夜不去吃西餐,跑了去吃放題,但沒想到都是很多人。
我們4個大人+ 個小孩,可選兩款湯底 + 自選套餐。
因為是平安夜的關係,套餐on top要加 HKD 20。

🍲澳洲特選牛肉晚餐 (HKD 275/位)
湯底選了桃膠土雞美人鍋 & 美白凝膚牛乳鍋
前者的湯底幾清甜,後者的牛乳味則是比較淡身了一點。
桃膠土雞美人鍋 & 美白凝膚牛乳鍋

蔬菜和丸類都在自助區,選擇很多,總會選到心水的吧。
飲品方面,個人推薦茶類的。四季春夠甘醇順口。

肉類方面,這套餐有入口爽口的牛胸爽,還有細緻多汁的牛板腱。
羊肉卷有點羶也很嫩口。阿嫲燒酒雞很大舊,酒味都幾重。
台式火鍋料當然也有囉。像是米血糕、鴨血等。

最後,甜品有雪糕、雪條,普普通通不算特別吸引。
但有芋圓吃這個就很不錯 😌
Other Info. : CP值頗高的喔! 上餐速度幾快也沒有漏單的情況,下次可以挑戰貴價一點的套餐。
2023-12-24
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$324.5 (Dinner)
桃膠土雞美人鍋 & 美白凝膚牛乳鍋
2024-05-06 79 views
入座後可以用QRCode 掃碼點餐,有多款肉類、海鮮、台式小吃 任點,還送高質神仙牛肉、海鮮盤各一客喔。飲品、甜品、雪糕、熱食就可以出去「自助區」自己拎,有好多款選擇。贈送的神仙牛肉要先吃,雪花紋好靚,入口牛味十足,油脂香溶化於口腔之上🤩贈送的海鮮拼盤有海蝦、鮑魚、扇貝,好矜貴喔😎。而套餐也包任吃海斑片、鯛魚片、墨魚仔等海鮮,味道清爽,吃多吃也不會漏。小吃甜品方面我推介回本之選的Haggen-Dazs 雪糕及Movenpick 雪糕🤩吃了5杯,大滿足我們我們這次吃的是澳洲M9和牛吃到飽套餐!入座後可以用QRCode 掃碼點餐,有多款肉類、海鮮、台式小吃 任點,還送高質神仙牛肉、海鮮盤各一客喔。飲品、甜品、雪糕、熱食就可以出去「自助區」自己拎,有好多款選擇。贈送的神仙牛肉要先吃,雪花紋好靚,入口牛味十足,油脂香溶化於口腔之上🤩贈送的海鮮拼盤有海蝦、鮑魚、扇貝,好矜貴喔😎。而套餐也包任吃海斑片、鯛魚片、墨魚仔等海鮮,味道清爽,吃多吃也不會漏。小吃甜品方面我推介回本之選的Haggen-Dazs 雪糕及Movenpick 雪糕🤩吃了5杯,大滿足這次吃的是澳洲M9和牛吃到飽套餐入座後可以用QRC

2024-04-05 207 views
今日去探朋友個小朋友, 之前先去食野, 先知原來又多左間任食邊爐! 呢間可以揀一個鐘或者個半鐘, 一個鐘會平啲, 有好多個set比你揀, 有牛有豬, 呢類啲牛同豬就冇得refill, 但出面啲丸, 腸同菜就任食, 如果個半鐘啲牛就任食, 食兩款野有唔同策略 😌 大家都唔想食咁飽, 同埋唔係好多時間, 所以就揀左一個鐘。揀左兩個湯底 - 牛乳同烏雞, 烏雞會咸左少少, 牛乳比較好味。啲牛都唔差, 薄薄地, 唔嚡口, 出面其他配料都好正常, 無乜野伏! 最尾小編仲食左條雪條, 香芋味, 好好味 😋 每個set都係百幾蚊, 加埋一百五都唔洗, 打邊爐呢個價好抵!

2024-03-30
$150 (Lunch)
2024-01-30 373 views
啱啱去咗犇殿試咗下佢哋嘅火鍋,真係一個字-正😍!自助區拎嘅蔬菜新鮮又有格調,啲丸呀,口感㨂偽又實在。嗰啲台灣小食個個都係精品,櫻花蝦炒飯粒粒分明,台式滷豬手味道夠哂騷包,古早香腸嗰種肥美,瞓喺你舌頭上,啱曬啲想搵舊日味道嘅朋友。我哋選咗澳洲M7純和牛套餐,價錢都算合理,質素一流。神仙牛肉叉燒感覺,味美多汁。東港海鮮盤海中寶囉,啲鮑魚同帆立貝密實又爽口,真係鮮至出水。湯底我試咗個刈菜蚵仔鍋,輕盈得嚟有深度,一啖一啖嘅蚵仔,每啖都係享受。至於啲肉,澳洲黑毛牛肩胛肉同美國特選極佳牛肉噴香嗚,fire嗚!幾款海鮮同其他配料就更加唔洗講,好食得嚟靚仔。仲有,涼拌同炸物都唔可以錯過㗎!麻辣雲耳呢款嘢,皮韌肉烏,夠韌力又夠味道;而台南鹽酥雞外脆內嫩,響晒你腦海唔停。飲品嗰啲冷泡茶都好啱夏天,令全體降溫。總結,犇殿值得你去試過,一家大小齊齊開心,食得開懷又食得健康,真係犇向味蕾嘅勁選擇!敞開心扉,犇啲美味!🥘🍤🥬

2024-01-16 360 views
一間勁高質嘅台灣古種味邊爐放題嚟講都幾高質當日食咗個美人鍋同埋牛乳鍋兩個湯都比較清甜,但係味道都比較淡少少,但係感覺上好比較養生放題嚟講蔬菜園區喺自助區選擇都好多咁另外小食區都仲有啲炸鮮奶啊鹽酥粟米香腸等等肚痾時間心急嘅人可以去食先 肉類方便我自己就好鍾意個牛胸爽超級好味彈呀咁仲有好多汁嘅牛腱 好好味咁另外海鮮都有蝦鯛魚片呀墨魚仔海螺我自己覺得台式火鍋咁當然唔少得買雪糕同埋鴨血啦整體都好好食放題嚟講真係真心不錯仲要甜品有雪糕雪條正
一間勁高質嘅台灣古種味邊爐
放題嚟講都幾高質

————————————————————————犇殿 (德福)日本和牛 買一送一 埋單連服務費 $717 (推介 4/5)平均每人360$有半公斤牛肉,質素唔錯,厚薄均勻,半肥瘦,入口軟滑重牛味!(不過食到一半開始覺得太肥膩,建議撕走肥肉部分😂)自助餐位: 熱食 (台灣腸,小籠包,炸物) 冷食(大量菜,菇類等等,木耳、 中華沙律、丸類等) 甜品(movenpick, Haagen Dazs, Melona, 涼粉)(一般)基本任食既響玲,阿婆燒酒雞,魚片,蜂巢豆腐呢啲都有,幾好吃!其他牛肉選餐:美國特選牛肉 $268 好食過 澳洲特選$298!仲平d, 不過前者叫做嫩小小,而後者都太瘦太難咬,不過都重牛味既。另外 澳洲M9牛肉 340$ 一個,都係不錯之選!可以試下!———————————————————360$ 一個人 晚市食120分鐘 算唔錯!係一個同朋
————————————————————————

平均每人360$

自助餐位: 熱食 (台灣腸,小籠包,炸物)
冷食(大量菜,菇類等等,木耳、
中華沙律、丸類等)
甜品(movenpick, Haagen Dazs,
Melona, 涼粉)(一般)

———————————————————
360$ 一個人 晚市食120分鐘 算唔錯!係一個同朋友食飯傾計既好地方! 卡位算多算大,坐得幾舒服! 可以打電話book位先~

犇殿 Japanese Wagyu, buy one get one free, total bill including service charge $717 (recommended 4/5).

Average of $360 per person.
Half a kilogram of beef, good quality, evenly thick, half lean and fat, tender and smooth with a rich beef flavor! (However, halfway through eating, it starts to feel too fatty and greasy, so it is recommended to remove some of the fatty parts 😂).

Buffet section:
Hot dishes (Taiwanese sausages, xiao long bao, fried items)
Cold dishes (a variety of vegetables, mushrooms, etc., wood ear fungus, Chinese salad, dumplings, etc.)
Desserts (Mövenpick, Haagen Dazs, Melona, jelly noodles) (ordinary)

The basic all-you-can-eat options are good, including Grandma's drunken chicken, fish slices, and honeycomb tofu, all of which are delicious!

Other beef options:
US Prime Beef $268, tastes great, Australian Prime $298! Both are worth it, but the former is tender and small, while the latter is too lean and tough to chew.

In addition, Australian M9 beef is $340 each, which is also a good choice! You can give it a try!

$360 per person for a 120-minute dinner is not bad! It's a great place to have a meal and chat with friends! There are plenty of seats and it's quite comfortable to sit there! You can call to make a reservation in advance~

2024-01-09
  • 九洲和牛
  • 澳洲M7和牛
哥們兒,係好難得㗎!今日我去咗「犇殿台灣」,食咗場真係正到彈起嘅火鍋午市。頭先試咗佢哋嘅牛肉套餐,個「澳洲黑毛牛肩胛肉」嘅鮮味真係出奇,食落又嫩又滑,一啖嗲肉噴佈嗰個濃郁嘅牛肉味,正!🍖個湯底我揀咗「刈菜蚵仔鍋」嚟滋陰補陽,清新得嚟鮮味,啖啖海鮮嘅鮮美,配合咗秋葵嘅滑潤口感,真係一流嘅搭檔。講到配料,我就一啲都唔客氣,蝦丸、牛丸、貢丸全部嚟一個,法式芝士丸更係爽口得嚟有多次層次,為我嘅味蕾加分!🦐🧀特別要提嘅係另一個亮點,十三香滷三寶,柔腍嘅牛筋配上濃香嘅滷水,嗰味道簡直係一級棒!而啲海鮮,尤其係嗰啲海蝦同蜆,新鮮嘅唔得咗,彈牙嘅口感同海水嘅鹹香係絕配!啲配料自助區都整得幾好,齊齊全全,軟糯滑嘅皇帝菜同啲脆口嘅響鈴卷正到不得了,配埋串烤肉,直頭係消夜時間嘅福音。總括一句,「犇殿台灣」真係值得一試!地方企理、食物好味、價錢抵食,你還等咩?快啲拉埋你嘅臭盤友仔一齊嚟嘆下啦!上!🍲🥬🎉

2023-12-03 488 views
午餐時段,商場裡人山人海,大家都在揾食!有些店 門口還有人龍呢!繞場一週,看看有什麼好餐廳。來到犇殿門口,圖文並茂介紹菜單,有什麼吃、怎樣點餐。我還在消化資訊 ,店員就跟我打招呼。一位 ?冇問題。要什麼湯底?要什麼肉類?就座前,已經搞定。上座,開爐,上火鍋湯鍋。等沸騰的空隙,去自助區拿 喜歡的配菜、肉丸子、涼菜、小吃、當然還有甜品、飲料,真是包羅萬有,保證吃到飽。我點了牛板腱和豬梅花,肉質不錯!小吃有我最愛的豬腳!飯後甜品還有冰淇淋(限一份)用餐時間1.5小時。足夠的,合理安排。
午餐時段,商場裡人山人海,大家都在揾食!
有些店 門口還有人龍呢!繞場一週,看看有什麼好餐廳。
來到犇殿門口,圖文並茂介紹菜單,有什麼吃、怎樣點餐。
我還在消化資訊 ,店員就跟我打招呼。一位 ?冇問題。
要什麼湯底?要什麼肉類?就座前,已經搞定。
我點了牛板腱和豬梅花,肉質不錯!
小吃有我最愛的豬腳!
飯後甜品還有冰淇淋(限一份)
用餐時間1.5小時。足夠的,合理安排。
牛板腱
2023-11-24
$140 (Lunch)
牛板腱
2023-11-14 488 views
天氣開始涼涼地最岩就係打邊爐啦~呢間台式火鍋食過幾次,佢晚市一共有4款90分鐘吃到飽放題套餐:上選安格斯牛肉、澳洲特選牛肉、美國極佳牛肩胛肉、澳洲M9和牛,分別在於牛嘅級數同海鮮種類,其他配料、小食、飲品都係自助區自取。今次就試左美國極佳牛肩胛肉套餐。我地一行四人所以可以選兩個湯底,如果人少都可以加$30升級鴛鴦鍋湯底🍲美白凝膚牛乳鍋湯底牛乳味好濃郁,濃厚嘅奶香味搭配蔬菜同肉類口感順滑,同麻辣鍋相比牛乳鍋清清地相對上無咁油膩負擔感無咁重,岩哂啲靚女們🍲[肉類]任食嚟講佢啲牛真係算高質,肉類分別有:美國極佳牛肩胛肉、澳洲特選牛肉、上選安格斯牛肉、美國牛板腱、美國豬梅花等等,佢每款牛肉都係大大件,正👍🏻最推薦嘅係美國極佳牛肩胛肉,因為佢肉筋比較少,放入去淥 8秒就食得,仲可以瘋狂encore 絕對係頂級享受!🍲[海鮮]海鮮種類唔多但樣樣都係精選,分別有海斑片、鯛魚片、墨魚仔、海蝦、海蜆、墨魚滑等等全部都值得試下。極推彈牙墨魚滑同鮮甜新鮮海蝦🍲[台灣美食]配料選擇好多但炸魚皮、響鈴、蜂巢豆腐必試,我其實唔太鍾意食炸魚皮但佢呢個炸魚片真係好脆好脆,一啲油膉味都無值得一試👍🏻🍲飲品、丸、蔬菜、甜

🍲[湯底]
御膳麻辣鍋湯底係大愛次次嚟都一定會叫,佢由豐富嘅香料熬製而成 - 大紅泡椒、花椒、八角、桂皮、草果等麻而唔辣,真係令人一試難忘。配埋蜂巢豆腐、鴨血真係超正👍🏻

🍲[肉類]

🍲[海鮮]

🍲[台灣美食]

🍲[自助區]
飲品、丸、蔬菜、甜品、小食都係自助區自取,值得推薦嘅係蔬菜類有屏東水蓮,佢口感清甜爽脆,食落仲帶淡淡蓮花香,另外絕對唔可以錯過甜品有台式芋圓,口感Q彈地瓜味濃,真係有台灣嘅味道👅

環境⭐️⭐️⭐️ ⭐️
性價比⭐️⭐️⭐️ ⭐️⭐️
推薦度⭐️⭐️⭐️⭐️
整體分數:94.21分
(⊃。•́‿•̀。)⊃澳洲M9和牛 ·美濃牛肉·120分鐘放題 $398澳洲M9和牛好高質,肉質嫩滑,油花均勻,係我近期食過最好食嘅放題牛肉🥹呢個套餐會送一份神仙牛肉同東港海鮮盤,神仙牛肉以掛架上卓,非常有氣派🤩入口軟綿綿,肉味濃郁,好出色👍🏻東港海鮮盤好豐富,有帶子、鮑魚、蠔🦪、蝦🦐蜆等,海鮮好鮮甜🧜🏻新推出嘅日式壽喜燒湯底,又甜又鹹,配料煮得非常入味,全程唔洗點豉油🤘🏻 配料都有好多選擇,特別推薦百頁豆腐、墨魚滑、阿嬤燒酒雞😋自助區除咗有唔同嘅台式小食,例如台灣腸、鹽酥雞、小籠包外,仲有限定期間嘅日式小食,例如關東煮、大阪燒 ,自助區蔬菜吧嘅蔬菜、丸類同麵類亦都非常豐富🍜甜品方面除咗moven pick雪糕,仲有自助吧嘅芋圓仙草凍,煙煙韌韌, 飯後食一碗prefect🥰整體來講,呢個套餐牛肉質素冇得輸🥩係我近期食過最好食嘅放題牛肉🥹台灣火鍋店食日式壽喜燒鍋底都好特別☺️呢個價錢算係十分抵食,推薦!

2023-10-31 2747 views
位於九龍灣的台式火鍋放題。餐廳已有多間分店,初聞此店名時,心諗牛肉肯定是主打吧!愛好火鍋及牛肉的我便決定趁朋友喬遷之喜,去踩踩場了!餐廳環境乾淨企理,座位之間闊落寬敞,即使放到滿桌肉肉也不會覺得擠迫,用餐舒適。⋆___ 澳洲ᴍ9和牛.美濃牛肉晚餐 $398 ____⋆揀選這個套餐會送只限一次的神仙牛肉及東港海鮮盤;神仙牛肉以掛架形式上桌,粉嫩粉嫩的牛肉片及擺盤非常搶鏡,入口肉味濃郁,嫩滑香甜;而東港海鮮盤則有帶子、蠔、蝦及蜆等,十分豐富! 而蝦及蜆更是可以以Qʀ ᴄᴏᴅᴇ續加喔~..ღ 湯底:日式壽喜燒湯底今個月推出期間限定的壽喜燒湯底,我們最後當然選了這個清甜的日式壽喜燒湯底,湯底越煮越濃味,所有食材不用蘸沾醬汁已很入味。.ღ 肉類┆海鮮主要的肉類及海鮮均是用Qʀ ᴄᴏᴅᴇ下單的,放題質素來說牛肉真的很推介,起碼不是薄得透光的岡本牛肉(? 而每次再下單的牛肉,也能維持第一輪肉質的水準,並沒有因為放題怕蝕而偷工減料,值得一讚!最推介的是澳洲ᴍ9和牛,牛味濃郁,油花均匀,軟嫩美味;而美國極佳牛肩胛肉的肉質豐厚結實,香味也是相當濃郁。海鮮方面選擇雖然不算多,但火鍋常點的食材均有提供。當中大
⋆___ 澳洲ᴍ9和牛.美濃牛肉晚餐 $398 ____⋆
揀選這個套餐會送只限一次的神仙牛肉及東港海鮮盤;
ღ 湯底:日式壽喜燒湯底
ღ 肉類┆海鮮
最推介的是澳洲ᴍ9和牛,牛味濃郁,油花均匀,軟嫩美味;
而美國極佳牛肩胛肉的肉質豐厚結實,香味也是相當濃郁。
海鮮方面選擇雖然不算多,但火鍋常點的食材均有提供。當中大蝦及東港海斑片最值得Encore;大蝦新鮮肥美,肉質鮮嫩爽滑!
ღ 自助區小食
自助區除了有常見的台式小食,如皮蛋豆腐、一口香腸、鹽酥雞、甜不辣、小籠包外,更有限定期間的日式小食,如關東煮、大阪燒、鰻魚炒飯等,選擇種類應有盡有,味道很地道;而炸物仍保持溫度,酥脆香口,實屬難得。
ღ 自助區蔬菜吧
蔬菜、丸類及主食類也是選擇豐富;吃肉吃膩了也可以自取蔬菜平衡一下。
甜品
除了可以選擇雪糕或雪條外,特別推介自助吧的芋圓仙草凍,味道煙韌又甜蜜,狂添加自己喜愛的材料後,香甜Q彈又透心涼!
2023-09-22 658 views
第一次食呢間自助火鍋🍲。平日都好多人食,幾乎全場爆滿。👩🏻食完覺得佢哋嘅牛肉特別高質,喺香港任食火鍋係數一數二。自助區有火鍋料、熟食、雪糕、仙草芋圓、飲品。熟食款式多同特別,連椒鹽粟米同台式烤腸都有。✨澳洲M9和牛·美濃牛肉晚餐 $398晚市1️⃣2️⃣0️⃣分鐘放題加送神仙牛肉、東港海鮮盤各一呢個套餐主打澳洲M9和牛。牛肉又嫩又重肉味,完全唔使蘸醬。任食牛嚟講好高質素。而且我哋encore出嘅肉都係一樣。其實唔差過只限一碟嘅神仙牛肉。東港海鮮盤包括鮑魚、帶子、蠔、蝦、蜆。蝦同蜆可以再喺QR code落單,其他就只限呢一盤。我哋叫咗🥛美白凝膚牛乳鍋。味道溫和清淡,對個胃冇咩負擔,而且淥菜淥肉都夾。大多數火鍋配料都喺自助區。要QR落單嘅食材我哋試咗✔️十三香滷三寶✖️墨魚滑✔️台式魚餃🔘福建燕餃✔️手工蛋餃最正係十三香滷三寶,有牛筋、豬腸、金錢肚。滷得夠入味,淥返熱就食得。食完想叫多兜🥰。但始終牛肉太高質,最想都係食多幾碟牛🥹。最後當然要留肚食甜品❤️。竟然有杯裝Movenpick同Dreyers。仲有仙草、芋圓任食。芋圓真心高質,仙草係涼粉口感😂。

✨澳洲M9和牛·美濃牛肉晚餐 $398
晚市1️⃣2️⃣0️⃣分鐘放題
加送神仙牛肉、東港海鮮盤各一

大多數火鍋配料都喺自助區。要QR落單嘅食材我哋試咗
✔️十三香滷三寶
✖️墨魚滑
✔️台式魚餃
🔘福建燕餃
✔️手工蛋餃

香港人傳統,牛肉就係邊爐既主角!曾經平價任食邊爐都係眾人熱愛,但人既要求往往會隨住時間增加,而且個個越食越嘴刁😆又要平、又要質、仲要食得飽,真係唔簡單!好彩,呢加我地有犇殿!😎用得個牛字,當然質素有返咁上下!有澳洲M9和牛、美國極佳牛肩胛肉、澳洲特選牛肉、美國牛板腱、牛胸爽,咁多高質牛,仲要任食,包食到你飽飽!除此之外,其實牛犇係台式火鍋黎,所以當然有埋台式特色食物,如小香腸、手抓餅、鹽酥雞、仙草芋圓等等小食嘻嘻,不得不提!呢度有🍨Movenpick雪糕架!!😆即時食返兩杯先!⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯澳洲M9和牛套餐*送神仙牛肉、東港海鮮盤各一客💰 晚市 398 (+10% service charge)⏳星期一至四120分鐘;星期五至日90分鐘⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯♡ 藥膳紅燒牛骨鍋♡神仙牛肉質感比較軟綿滑嫰,有更濃肉味♡澳洲M9和牛油脂香與肉味兼備,但唔會過份油膩,肉質有啲爽身♡東港海鮮盤蜆、鮑魚、扇貝、蝦,新鮮鮮甜又乾淨

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯

澳洲M9和牛套餐
*送神仙牛肉、東港海鮮盤各一客
⏳星期一至四120分鐘;星期五至日90分鐘

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯

♡ 藥膳紅燒牛骨鍋

♡神仙牛肉
質感比較軟綿滑嫰,有更濃肉味

♡澳洲M9和牛
油脂香與肉味兼備,但唔會過份油膩,肉質有啲爽身

♡東港海鮮盤
蜆、鮑魚、扇貝、蝦,新鮮鮮甜又乾淨
吃得飽,著得暖,係幸福既來源。今日就要去實實在在感受幸福,我要火鍋吃到飽(國語pls,因為要配合下台式火鍋😆)。打邊爐就梗係要食牛,但肥牛就真係基本上都捨棄左,一來肉味唔夠濃,二來太肥成口油,要夠牛味、要有油脂香,不如就食和牛!犇殿,嘩一見到個名,就算唔識讀個「犇」字,你都應該見到牛牛牛,唔洗估估下,可以直接肯定地講,呢間就係食牛架喇!主打台式食到飽火鍋,有✦鹽酥雞、麻油雞🐣 、✦手抓餅🤞🏻、✦芋圓仙草🌿,等等既台式小食;多種台式火鍋湯底🥢;仲有台式火鍋料,如鴨血🦆、米血糕🩸、台式魚餃🐟等等。唔講笑,我覺得質素真心唔錯!地方好坐、食物唔錯、仲要有Movenpick + Häagen-Dazs雪糕🍨(回本位!)✨✨非常推介✨✨✦ ⋆ • °‧ ࣪ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☆⋆ • ✦ ⋆ • ⋆ ☾ ࣪‧ °• ⋆ ✦晚市澳洲M9和牛吃到飽套餐*送一客神仙牛肉、東港海鮮盤💲398/ ppl (+10% service charge)⏳星期一至四120分鐘;星期五至日90分鐘✦ ⋆ • °‧ ࣪ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☆⋆ • ✦ ⋆ • ⋆ ☾ ࣪‧ °• ⋆ ✦✧ 藥膳紅燒牛骨鍋食足

✨✨非常推介✨✨

晚市澳洲M9和牛吃到飽套餐
*送一客神仙牛肉、東港海鮮盤
⏳星期一至四120分鐘;星期五至日90分鐘

✧ 藥膳紅燒牛骨鍋
食足2個鐘,湯底係越打越濃味,鍾意陣藥材味

✧澳洲M9和牛
有別於一般和牛,有油脂香但油膩感唔係話好重,反而係肉味濃,質地比較實少少同爽身,而且唔會太薄(重點)

✧神仙牛肉
質感比較起M9和牛,肉質更淋,肉味更濃

✧東港海鮮盤
有鮑魚、扇貝、海蜆、海蝦,海鮮處理非常乾淨同新鮮