熟悉元朗既都會知道雞地有好多cafe~要突圍而出除左特色既裝潢之外一定仲要有好味既野食🥹係sole coffee絕對可以感受到店主對食物既用心店舖裝修主要用白色 令人好易放鬆另外仲有2-3個窗邊位 望住條街食野絕對係另一享受👍🏻一於係依度好好放鬆當日接近1點去到 可能撞正peak hour暫時無空位 店員好貼心出黎接待我仲幫我落定單🥹內心覺得好溫暖呢~最後坐低無耐野食已經上齊枱👍🏻//左:Hojicha Latte $35焙茶味好香濃 甜度剛好右:DIRTY $30濃縮咖啡 夾埋牛奶有好靚既漸層效果😍好想知道店家用左咩牛奶 飲落好順滑好鐘意個口感!!Deluxe All Day Breakfast $118有腸仔、煙肉、黑松露炒蛋、薯餅、煙三文魚等等 份量好多😂好欣賞佢個酸種麵包 有另外烘燶表面 食落脆卜卜 仲有好香既牛油味添🤩就算就咁食都已經好好味 !!慢煮美國Prime級下肩胛翼板肉三文治配粗薯條 $138薯條多到滿瀉咁🥹另外三文治大大件 唔洗驚唔夠飽每件三文治都有兩層下肩胛翼板肉 慢煮處理得好好 咬落好juicy 熟成度剛好 而且充滿牛肉香氣🥹夾埋新鮮蕃茄沙律菜同埋烘過既麵包一齊
店舖裝修主要用白色 令人好易放鬆

左:Hojicha Latte $35
焙茶味好香濃 甜度剛好
右:DIRTY $30
濃縮咖啡 夾埋牛奶有好靚既漸層效果😍
好想知道店家用左咩牛奶 飲落好順滑好鐘意個口感!!

Deluxe All Day Breakfast $118
有腸仔、煙肉、黑松露炒蛋、薯餅、煙三文魚等等 份量好多😂

慢煮美國Prime級下肩胛翼板肉三文治配粗薯條 $138
薯條多到滿瀉咁🥹另外三文治大大件 唔洗驚唔夠飽

每件三文治都有兩層下肩胛翼板肉 慢煮處理得好好 咬落好juicy 熟成度剛好 而且充滿牛肉香氣🥹夾埋新鮮蕃茄沙律菜同埋烘過既麵包一齊食真係好夾呢!雖然牛肉比較汁 但都唔會整到個麵包濕漉漉👍🏻就算擺左一陣先食都保持到個香脆既口感

兩個人食左$300左右 超級飽 👍🏻👍🏻 野食同野飲都好高質 一啲細微既位eg麵包 都處理都好好😌一定要繼續支持啊!!🩷