2024-05-10 68 views
🐻觀塘糧食🐻👅上級板腱肉+厚切牛舌燒肉定食🐮牛三品盛合燒肉定食🥗定食包括一份湯及飲品,免費添加白飯,仲有免費甜品、水果、沙律、伴菜🥩板腱肉肉味幾濃,厚切牛舌一啲都唔韌,佢個蒜味鹽醬及北海道風奇跡辛香粉有驚喜!燒肉配埋佢既醬料送白飯一流😋我都忍唔住食左兩碗白飯,仲要係珍珠米添!午餐有埋甜品水果沙律放題,沙律又可以解膩又有飽肚感,仲有三款沙律醬揀!食完燒肉再食埋水果同甜品,簡直係大滿足!真係性價比超高!PS:菠蘿可以燒一燒再食特別甜!泡芙都係,燒一燒個表面,外脆內滑😍😋📍 燒肉の牛太・本陣 (創紀之城五期(apm)) (觀塘)觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)4樓L4-23號舖味道😋:🌕🌕🌕🌖🌑性價比💰:💵💵💵💵回訪度🤤:🥴🥴🥴🥴#bearfoodhk #熊人糧食關注組 #food #hkfoodie #hkig #hongkongfood #hkfoodblogger #hkfood # foodblog #hongkong #delicioushkfood #noodle #japanese #香港餐廳 #香港餐廳推介 #食好西 #好東西 #香港美食 #美食關注 #糧食 #觀塘

🐻觀塘糧食🐻

👅上級板腱肉+厚切牛舌燒肉定食
🐮牛三品盛合燒肉定食

食完燒肉再食埋水果同甜品,簡直係大滿足!真係性價比超高!

📍 燒肉の牛太・本陣 (創紀之城五期(apm)) (觀塘)
觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)4樓L4-23號舖

味道😋:🌕🌕🌕🌖🌑
性價比💰:💵💵💵💵
回訪度🤤:🥴🥴🥴🥴

#bearfoodhk #熊人糧食關注組
#food #hkfoodie #hkig #hongkongfood #hkfoodblogger #hkfood # foodblog #hongkong #delicioushkfood #noodle #japanese #香港餐廳 #香港餐廳推介 #食好西 #好東西 #香港美食 #美食關注 #糧食 #觀塘 #觀塘美食 #午餐 #燒肉定食 #自助放題