2024-05-14 208 views
如果一早睇咗呢度嘅食評我一定唔會幫襯!我一入店同收銀櫃亞姐講外賣,佢冇理我,對眼望一望堂食出嚟比錢嘅人示意同我講佢要收錢先,但人龍越嚟越長,不斷有人出嚟比錢,佢都係堅持收哂先到我!我order咗四個生煎包等咗25分鐘,見到遲過我號碼,一樣係四個生煎包都已經有得拎,我再入去同員工講:我話唔好意思請問會唔會漏單呢,遲過我嘅都已經拎咗。員工個樣好唔耐煩口𥚃細細聲唔知講乜。再等多一陣間遲我十個號碼一樣生煎包都拎埋,我再入去問,一樣係嗰位好唔耐煩嘅亞姐話:同你跟咗喇!用咗半個鐘等4個生煎包,員工態度唔係咁,同埋唔會咁亂,其實都唔會咁嬲!等候期間,我聽到等外賣嘅人講,食埋今次算數喇,唔好再有下次!食物質數我中立評分係正常分數,唔見得有幾咁驚訝,不過就算識飛,態度唔好嘅食店我都絕對唔會幫襯,如果唔反省唔改善,祝你好運
如果一早睇咗呢度嘅食評我一定唔會幫襯!
我order咗四個生煎包

四個生煎包