2023-04-09 89 views
平時經過呢間餐廳長期都要排隊,呢幾日復活節長假期應該好多人都去咗旅行,竟然唔使等位就一於try try佢。叫左個Set lunch,廣島燒豚肉燉飯+烏龍茶$138,再跟餐加左個明太子雞翼$38。Risotto好creamy同豚肉其實夾埋一齊教幾好食,豚肉都幾夠味,但Risotto有少少偏咸,可能同廣島燒有少少關係,如果食開重口味嘅朋友仔可以試下。太子雞翼好高水準,先將雞翼去左骨,再將微微辣明太子放係雞翼入面,炸得剛剛好超嫩超juicy,再加埋佢地份量超多嘅蛋黃醬,必須試!!!侍應都好有禮貌,餐飲我點左一壺烏龍茶,飲完佢地都肯幫我再加水,埋單時態度都非常好,讚👍🏻
廣島燒豚肉燉飯
廣島燒豚肉燉飯