2023-02-15 135 views
我同朋友食量唔太多,揀左主打西日fusion輕食西餐,木系設計同裝橫令人覺得休閒舒服,入面仲榻榻米位置,好有日本feel。月見雞肉棒串雞肉入面有少許雞軟骨,大大串之餘有咬口,配埋蛋香味濃郁既日本雞蛋黃食非常之夾。柚子醬油吞拿魚他他最中餅油吞拿魚刺身切成細細粒,混合左少許柚子醬提升鮮味,最中餅脆脆地,口感特別。柚子蟹肉奶油義大利麵 義大利麵吸收哂creamy嘅忌廉汁,汁既份量夠多,麵質感爽口,配埋鮮甜嘅蟹肉,午食好選擇。蜜柑雪葩.柚子蛋白霜.檸檬醬蜜柑酸度溫和,微甜,做成細緻幼滑既雪葩,伴碟有酸甜既檸檬醬同脆脆地既柚子蛋白霜,清新之選。炸窩夫烤餅.鮮果.楓糖.鮮奶油即叫即做,記得預早10-15分鐘叫,窩夫咬落去酥脆,鮮果有士多啤梨、藍莓等等,可以加少少甜中帶微酸嘅楓糖,同埋充滿住奶香味既鮮奶油。水果冰茶午餐餐飲揀咗水果冰茶,帶茶香果香,清新解渴好選擇。

水果冰茶
午餐餐飲揀咗水果冰茶,帶茶香果香,清新解渴好選擇。
2023-02-08
$300 (Lunch)