2024-05-12 64 views
每日喺葵芳返工,附近餐廳食肆實在太多選擇,間中我都會去食車仔麵,平時同同事會去呢間車仔麵食午餐,真係我喺度返工咁耐就食咗咁耐舖頭喺葵涌廣場入面,車仔麵搭配嘅餸都有好多選擇必叫佢哋嘅秘製汁,同埋要加佢哋嘅自製辣菜甫,夠晒惹味,辣得黎香口爽脆同事叫左出前一丁配雞翼尖、牛肚同魚片頭,份量都幾多,公仔麵夠爽口彈牙,牛肚同雞翼尖滷得非常入味,不得不讚魚片頭好好食,係平時喺魚蛋粉麵舖食到嘅魚片頭味,完全唔係雪藏普通貨我嗰碗就叫左秘製汁,米粉配雞翼尖、魚肉條同五香豬頸肉,米粉食落通透爽彈,魚肉條嘅魚肉味幾突出,五香豬頸肉一樣同雞翼尖滷得好入味,夠哂軟熟我哋再加多份雞翼尖一齊食,依度嘅滷水嘢真心推介

舖頭喺葵涌廣場入面,車仔麵搭配嘅餸都有好多選擇

我哋再加多份雞翼尖一齊食,依度嘅滷水嘢真心推介
Type of Meal
Lunch