沙田真係好多好食嘅地方 中大嘅朋友真係好幸福同朋友約飯嘅時候 發現呢間西餐廳晚上好多人 氛圍都好好 7點嘅時候可能要等一陣先有位 但環境好舒服 裝潢又有歐陸復古風格 下次同朋友再約飯嘅時候都會想來呢間餐廳 佢嘅鐵板烤牛腩價錢係192蚊 牛肉嫩而多汁 五分熟剛剛好 加上燒汁恰到好處 配上蔬菜同薯條 唔會太鹹份量都好足夠 同朋友share食 薯條都仲有剩安格斯牛肉醬寬面同溫泉蛋價錢係132蚊 好飽嘅一份 肉醬好豐富最後嚟緊試下佢地嘅原蜜蜂巢同新鮮水果班戟 價錢係148蚊 嚟呢間餐廳真係要試下佢地嘅甜點 呢個係佢地嘅招牌 班戟鬆軟滑嫩有彈性 奶香味道夠 同草莓、藍莓同哈密瓜一齊食都唔會覺得厭 水果真係好甜!蜜糖味都好濃郁 茶方面有伯爵茶 34蚊 同埋姜汁汽水 26蚊 姜汁汽水好特別 我呢個唔鍾意食姜嘅都覺得唔難飲
沙田真係好多好食嘅地方 中大嘅朋友真係好幸福

Dining Offer