2024-02-28 3710 views
Weekend 同朋友收工緊係食好西. 我地黎到尖沙咀 The Grill Room-佢係一間專門提供燒烤和牛扒等肉類料理既餐廳以高品質的牛肉和其他特色肉類並提供一個舒適且精緻的用餐環境,餐廳配備了開放式的廚房/燒烤區,讓食客可以觀察到廚師們既烹調過程🥩燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉份量好多 有成16安士 岩哂叫黎share食既朋友們. 我地叫左5成熟. 牛扒煮得恰到好處 外邊係燒烤咁脆脆地 而入面既牛肉依然肉嫩多汁 切落去能夠見到粉粉紅紅既嫩肉. 而跟主食配既黑松露薯蓉非常之有驚喜. 食落加入牛奶打製而成 而且仲好creamy. 啖啖都有黑松露香 配以牛扒真係好夾好好味道👍🏻🍝香煎北海道帶子龍蝦汁扁意粉新鮮的帶子再加入濃郁的龍蝦汁.配以扁意粉加三文魚子👍🏻意粉煮熟後仍保持彈牙口感. 材料十足. 無論賣相同食物質素都令我地好滿意😀🏝️ Tropical punch加入菠蘿 多款熱帶果而沖製而成 飲落酸酸甜甜 帶有果香味. 賣相好靚 而且清涼解渴
🥩燒美國安格斯肉眼扒配黑松露薯蓉

🍝香煎北海道帶子龍蝦汁扁意粉

🏝️ Tropical punch
2024-01-03 5026 views
*・゜為了心太軟而三訪的扒房゜・*今次已經食第三次!個人是極力推薦呢間餐廳的 尤其係心太軟! 但今次失準咗少少有啲Sad 有朋友已經到訪 5次! 可見係真係好好食!環境依然的雅緻浪漫,今次係坐卡位! 更多舒服同靜~經sevenrooms book枱,會有 discount! 而且當日嗌 Set Dinner都有優惠啊但我哋就單點啦 ~原來朋友已經食過幾次了‧˚₊ ៸៸𓏸  慢煮鮑魚配日式醬油意大利飯 Abalone Risotto | $228lotus roots, onoins, dashi soy sauce原來佢哋嘅Risotto 都好好味㗎! 勁濃醬汁味但唔鹹!!睇落細細份但兩個人都飽肚! 𓏸 燒美國安格斯西冷扒配黑松露薯蓉 US Angus Sirloin | $388舊年已經係銅鑼灣分店食過一次覺得好好食!佢個薯蓉真係打到勁幼滑好好味!食極都唔夠啊!而快牛扒就大大份,唔多油花,紮實嘅口感姐係多啲牛味! 𓏸  78%朱古力心太軟 78% Dark Chocolate Fondant | $88今次無熱辣辣咁出個流心有啲失望! 前兩次食真係熱辣辣嘅朱古力流出嚟㗎!!希望下
*・゜為了心太軟而三訪的扒房゜・*
今次已經食第三次!
個人是極力推薦呢間餐廳的
尤其係心太軟! 但今次失準咗少少有啲Sad
有朋友已經到訪 5次! 可見係真係好好食!
環境依然的雅緻浪漫,今次係坐卡位! 更多舒服同靜~
而且當日嗌 Set Dinner都有優惠啊
但我哋就單點啦 ~
原來朋友已經食過幾次了

‧˚₊ ៸៸

舊年已經係銅鑼灣分店食過一次覺得好好食!
佢個薯蓉真係打到勁幼滑好好味!食極都唔夠啊!
而快牛扒就大大份,唔多油花,紮實嘅口感姐係多啲牛味!

今次無熱辣辣咁出個流心有啲失望!
前兩次食真係熱辣辣嘅朱古力流出嚟㗎!!
希望下次食嘅時候個水準返返嚟!

‧˚₊ ៸៸

𖠿 尖沙咀 —— The Grill Room
@thegrillroomhk
尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓2樓
2024-01-02
The Grill Room (The Humphreys) (尖沙咀)餐廳地點好方便,尖沙咀地鐵站A2出口行2分鐘就到~ 💚 Seafood Arrabiata Linguine香辣蕃茄海鮮扁意大利麵 $108 呢個值得一讚係意粉🍝軟硬度拿捏精準,唔會太硬或太淋,而醬汁唔會太濃味,魷魚🦑圈唔會韌,青口亦好大隻,推薦~💚 BBQ Pork Blade 燒豬梅頭扒 配 薯條 $108因為媽咪暫時未食得牛肉,所以今次揀左豬黎鋸扒~ 肉質好淋無筋,BBQ醬好惹味,再配埋炸得香脆既有皮薯條,好match😋💚Latte (hot) 跟餐+$12媽咪表示咖啡雖然無拉花,但味道☕️香滑~💚Lychee Sunset $88而呢杯cocktails 好清新,飲落淡淡荔枝同埋菠蘿🍍汁既香甜,好岩女士🥰💚Dessert 跟餐+$20而是日甜品係熱情果朱古力慕絲蛋糕🍰😍 跟餐都咁大件!而且仲要好滑又唔會太甜,性價比高😍😍等媽咪好番食得牛肉再過黎試下d牛扒🥩先😋*需加一服務費地址:尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓2樓

餐廳地點好方便,尖沙咀地鐵站A2出口行2分鐘就到~

💚Latte (hot) 跟餐+$12
媽咪表示咖啡雖然無拉花,但味道☕️香滑~

💚Lychee Sunset $88

💚Dessert 跟餐+$20

等媽咪好番食得牛肉再過黎試下d牛扒🥩先😋

*需加一服務費
地址:尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓2樓
2024-05-25
$200 (Lunch)
5 day(s) ago 0 views
今晚約咗my love 食晚餐🍸 我哋都好鍾意The Grill Room呢度 裝修唔錯 好新淨 簡簡單單 啱曬放工唔使諗嘢 食好味而且簡單晚餐🍽 🍸Starter Steak Tartarte🌸生牛肉他他 擺盤好靚 好精緻 有好多裝飾花朵 🌸🌼他他好新鮮 感覺好開胃 Main Porcini Mushroom Risotto 🍄 主菜嗌咗個 蘑菇意大利飯 好creamy好香 牛肝菌味道好出 都幾清新Beef Ragu Pappardelle 🍝另外嗌咗一個我哋都好鍾意食嘅 牛面肉意大利粉 調味調得好好 牛肉汁好多 掛上意大利面上 肉汁好豐富 啲牛都好容易咬開 好淋 Drink Malbec red wine🍷 食牛肉配紅酒真係好chill好鍾意呢一杯阿根廷出產 用法國葡萄釀製嘅嘅葡萄酒 好full body 有黑加侖子味🍇Dessert Tiramisu 🍨甜品食咗個Tiramisu 甜甜哋 唔會覺得好油膩 兩個人share食啱曬💗💕呢度坐得好舒服 服務好上菜速度快又近地鐵站 啱曬放工嚟食個簡單晚餐 🕯🍽
今晚約咗my love

• BeefRaguPappardello
  • PorciniMushroomRisotto
  • SteakTartare
  • 香草鮮茄紅酒燴牛面肉扁意粉
The Grill Room位於尖沙咀堪富利士道的一座大廈樓上。餐廳地點十分方便,由尖沙咀地鐵站步行5分鐘便到達。之前聽朋友介紹,話呢間的食品質素和服務態度都好好,所以一於嚟試吓。我同朋友lunch time嚟食。我哋叫咗Semi buffet lunch. $98per person呢個set包括 :⭐️mushroom soup蘑菇湯有濃郁的蘑菇味,好幼滑。⭐️自助 salad bar:有幾款沙律種類,菜很新鲜,特別喜愛加入南瓜和煙三文魚的沙律,醬汁也調得很美味清新。也有炸薯條和炸洋蔥圈,沾上一些tartarsauce,十分配合。另外加錢每人可以叫一款主菜。⭐️ 燒紐西蘭10安士肉眼扒配薯條 $208伴上香口的薯條。大大塊和新鲜的牛排,肉質口感柔軟,附上一些燒汁。不需要沾上燒汁也很好味。我同朋友邊傾邊食,就算放涼了,肉也不會硬和肉汁也能保留。仍然好好味。十分推介👍⭐️ 意大利肉醬扁意大利麵 $38意粉軟硬度適中,豬肉碎和醬汁比例剛好,有傳統法式口味服務員的服務一流,十分有禮貌,專業態度值得一讚👍
呢個set包括 :
⭐️mushroom soup
蘑菇湯有濃郁的蘑菇味,好幼滑。
蘑菇湯
⭐️自助 salad bar:
Salad  bar

另外加錢每人可以叫一款主菜。
⭐️ 燒紐西蘭10安士肉眼扒配薯條 $208
⭐️ 意大利肉醬扁意大利麵 $38
意粉軟硬度適中,豬肉碎和醬汁比例剛好,有傳統法式口味
意大利肉醬扁意大利麵
Hot  cappuccino
服務員的服務一流,十分有禮貌,專業態度值得一讚👍
2024-05-16
$250 (Lunch)
蘑菇湯
Salad  bar
意大利肉醬扁意大利麵
Hot  cappuccino
呢間西餐廳位於一間service apartment 爵寓樓下,之前試過銅鑼灣分店,覺得好好食,所以再過嚟食下尖沙咀店!裝修得都好grand!今日食野既時候仲見到一家大細黎慶祝生日添!鍾意食沙律吧係因為可以食多啲菜 ,健康啲😽半自助沙律吧種類雖然唔及銅鑼灣店,但係都fill up得好快!沙律包有大量唔同種類嘅沙律可供選擇!有凱撒沙律、南瓜藜麥沙律、長通粉蛋沙律和煙三文魚沙律等等!除了沙律,還有不同的炸物,洋蔥圈和薯條也很好吃!甜品就有蛋糕食~是日餐湯係蘑菇湯,好Creamy好香蘑菇味!而且面頭加左少少黑松露,飲落更加香!店員話要趁熱飲,凍左會冇咁好飲! 燒紐西蘭10安士肉眼扒 配 薯條牛扒我要7成熟,用扒爐香煎過嘅牛扒保持到肉汁食落好有牛味!香煎三文魚柳伴菠菜苗及枝豆三文魚煎至金黃色!外皮脆卜卜,而底下的菠菜苗和知豆擺盤也擺得很好看,而且加了大量三文魚籽作點綴!

燒紐西蘭10安士肉眼扒 配 薯條
牛扒我要7成熟,用扒爐香煎過嘅牛扒保持到肉汁食落好有牛味!

香煎三文魚柳伴菠菜苗及枝豆

2024-05-24 0 views
The Grill Room (The Humphreys)📍尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓2樓日日做個無停手,收工食返餐好既先得,今日黎左尖沙咀既The Grill Room嘆靚牛扒。 店內採用開放式廚房設計,食客一入門口就欣賞到廚師現場烹調的風采。我們點的炭燒美國10安士USDA頂級安格斯西冷牛扒,果然名不虛傳。牛扒肥瘦適中,配上香醇的牛肝菌牛肉原汁,味道豐富層次感強。跟扒既法式薯蓉綿密細緻,恰到好處的奶香味,使這道菜格外吸引。燴蕃茄牛面肉扁意大利麵,麵條口感非常不錯,細軟Q彈,燴蕃茄汁帶有適度的酸甜,很好地襯托出了牛肉的味道。牛面肉入口即化,鮮嫩多汁,與麵條形成了美妙的口感融合。餐廳對食材十分講究,2款牛肉也是採用優質的部位,煮制後保留住了肉質的鮮嫩多汁,又融合了一些創意的烹飪技巧,讓這2道菜的層次感和口感都達到了一個很高的水準。
📍尖沙咀堪富利士道6-6A號爵寓2樓

我們點的炭燒美國10
恰到好處的奶香味,使這道菜格外吸引。

。牛面肉入口即化,鮮嫩多汁,與麵條形成了美妙的口感融合。

餐廳對食材十分講究,2款牛肉也是採用優質的部位,

炭燒美國10安士USDA頂級安格斯西冷牛扒

燴蕃茄牛面肉扁意大利麵

Regular Coffee

2024-05-21
$358.5 (Dinner)
炭燒美國10安士USDA頂級安格斯西冷牛扒
燴蕃茄牛面肉扁意大利麵
Regular Coffee
  • RegularCoffee
  • 香草鮮茄紅酒燴牛面肉扁意粉
今日同媽咪嚟到尖沙咀食午餐~餐廳裝潢以棕啡色為主,配上綠金色的裝飾及雲石紋的餐桌特別有格調~SEMI-BUFFET LUNCH $98 buffet entree and desserts長形吧枱的自助區放置咗沙律、蔬菜、炸物及甜品,呢個套餐仲包餐湯及汽水或茶清爽新鮮的沙律,軟嫩滑爽的南瓜粒,酥脆香口的洋蔥圈、雞塊及薯條~兩款mousse cake 軟滑可口而香甜,挺不錯的~-Today soup-蘑菇忌廉湯香滑而濃郁,仲啖啖都有蘑菇粒,香味四溢~-Main course-Rib Eye Steak 10oz(NZ) $208賣相相當吸引~牛扒表面香脆微焦,肉質細膩柔軟又多汁且香嫩爽滑,簡單調味帶出牛扒鮮味👍🏻薯條夠哂香口~外脆內軟且薯味濃厚Porcini Mushroom Risotto $48香濃creamy芝士香氣,入口幼滑中帶嚼勁,加上爽滑鮮嫩的蘑菇粒,味道層次豐富而細緻~整體食物味道不錯,環境舒適又有格調,適合朋友或情人相聚~
今日同媽咪嚟到尖沙咀食午餐~

SEMI-BUFFET LUNCH

-Today soup-
蘑菇忌廉湯香滑而濃郁,仲啖啖都有蘑菇粒,香味四溢~

-Main course-
Rib Eye Steak 10oz(NZ) $208

Porcini Mushroom Risotto $48

整體食物味道不錯,環境舒適又有格調,適合朋友或情人相聚~
之前都去過銅鑼灣分店the grill room ,今日趁佛誕假期,就同老公去咗堪富利士道嘅分店Dinner拍吓拖~😝地點位於尖沙咀站A2出口步行2分鐘就到啦!🤓Entree揀咗北海道刺身帶子沙律,帶子刺身上面鋪咗好多三文魚籽,味道略鹹,又帶有一絲鮮味~沙律菜有酸酸甜甜嘅Sauce,非常開胃🥰Charcoal-Grilled Rib Eye 16oz~medium 牛扒質素極高,燒得恰到好處,表面嘅網格紋令賣相更加吸引~亦有助所住牛扒表面嘅肉汁,切開牛扒嘅時候橫切面係粉紅色,食落牛肉非常嫩滑,中間嘅油脂同埋肉好均勻,咬落有肉汁~staff幫我哋加咗少少Pepper提升香氣😍我哋揀咗牛肝菌牛肉原汁作為sauce,不過我覺得唔點醬汁已經食到牛嘅原味道👅Side dish係法式薯蓉,薯蓉打得非常幼滑,加上少少蔥粒,整個口感都好Creamy(我見到隔籬枱都特登嗌呢個配菜🤭)整體來說,環境舒適,食物質素高,非常適合節日慶祝😛

地點位於尖沙咀站A2出口步行2分鐘就到啦!🤓

staff幫我哋加咗少少Pepper提升香氣😍

整體來說,環境舒適,食物質素高,非常適合節日慶祝😛
2024-05-22 0 views
返工返得咁辛苦😓,間唔時要同下同事去食好西調劑一下。早前經過堪富利士道見到呢間 The Grill Room有個 Semi-buffet lunch $98,加個主菜都係幾廿蚊起,今日就試試佢。甫出 lift 門,即有一位態度可親的接待員帶我們入座。餐廳一列大玻璃的窗口🪟透入自然光 ☀️,雅致裝修、舒適座位,用餐環境十分愜意。餐廳的開放式廚房,讓食客可以觀察到廚師🧑‍🍳們烹調美食嘅過程,相當具特色。沙律甜品吧 🥗沙律口吧有煙三文魚🍣配繽紛沙律菜、三色燈籠椒🫑南瓜🎃沙律、螺絲粉沙律、藜麥南瓜沙律、羅馬生菜、凱撒沙律、他他醬配魷魚圈薯條🍟,以一般大小盆子盛着,然後適時源源補充,確保沙律材料新鮮。忌廉蘑菇湯 Chef’s Soup🫕是日餐湯,竟然是我大愛的忌廉蘑菇湯 🤩,幾滴橄欖油加上服務員現磨的黑胡椒粉,大收畫龍點睛之效,太喜出望外了!燒紐西蘭10安士肉眼扒🥩配薯條🍟既然餐廳主打燒烤和牛扒,主菜就搞定肉眼牛扒配薯條🍟。5成熟牛扒烤得恰到好處,肉香撲鼻,焦糖化的斜格紋路已經叫人 😍😍,切開見到粉紅色的嫩肉和唧出來的肉汁,怎不垂涎欲滴🤤?服務員還給我們添加黑胡椒,惹味滋味再升級😋!牛肝菌蘑菇意大

沙律甜品吧 🥗

忌廉蘑菇湯

燒紐西蘭10安士肉眼扒🥩配薯條🍟

牛肝菌蘑菇意大利飯🇮🇹
牛肝菌蘑菇意大利飯

牛肝菌蘑菇菇味濃郁,與高湯熬製的意大利燉飯拍拖上是經典絕配,creamy 煙靭口感絕對是水準之上。

甜品餐茶
熱檸檬茶

吃到肚滿腸肥,來一杯熱檸茶☕️消滯😅。最後以自助吧枱上的朱古力蛋糕🍰和抹茶蛋糕🍰各一小件替豐盛午餐作結。

快閃半自助午餐飽餐過後,帶着幸福的滿足感和動力,重返工作 mode 份外有衝勁🤗💪。
2024-05-16
$250 (Lunch)
尖沙咀🚇呢間西餐廳地點方便就腳,裝修帶點🛠️輕工業風,環境、服務同食物質素都👍十分之好!牛肉🐂他他配法式千層薯🥔賣相好精緻,牛肉鮮嫩加上醃咗嘅迷你🧅洋蔥、辣椒🌶️蛋黃醬、芥末蛋黃醬同埋鬆脆嘅🇲🇫法式千層薯,入口味道同層次🤤都十分之豐富美味。北海道刺身帶子🥙沙律加入咗黑松露🍄油所以一上枱就十分之香,沙律菜🥬好新鮮尤其係有我鍾意嘅🚀火箭菜,鮮味嘅北海道刺身🔪帶子配埋鹹香嘅三文魚🐟子,十分之啱我口味!龍蝦尾🦞扁意大利麵用咗原條龍蝦尾😋去製作,肉質彈牙又鮮味😍,加上有唔少嘅三文魚子🤩,入口充滿海洋🌊氣息,高質又好味。

Type of Meal
Dinner
2024-05-22 0 views
🥳週末慶生去咗尖沙咀,餐廳距離🚉地鐵站好近,呢度環境北歐風格,溫暖舒適午市半自助餐$98/位,包沙律、湯、餐飲及品甜+ 自選主菜$38起~高質性價比高🥗自助吧枱🥗🥒意式烤瓜🥗各式沙律🍟炸物&🧁Mousse cake ,餐前揀咗藜麥油醋沙律和意式烤瓜健康醒胃;甜品輕盈小件,甜而不膩🍄Mushroom soup蓉蓉口感加埋黑松露油雙重菌香,濃郁提升🍄Porcini Mushroom Risotto + $48risotto總係百吃不厭,牛肝菌融合意大利飯內,芝士同肝菌香氣😶‍🌫️綿綿濃厚,口感頗為邪惡 ,啱哂素食🌿🍴Main course🍴🥩Rib Eye Steak 10oz (NZ)+$208Order咗7成熟,網紋烤燒粉嫩的非常 juicy配粗薯條 醮醬美味極☕️Milk tea 🍋Ice Lemon tea👉🏻由職員提供半自助餐到5月19日完,之後會做set Menu😮‍💨有點可惜,但銅鑼灣店仍然有半自助餐💖OpenRice訂座行政套餐更享七折😍

🥗自助吧枱🥗

2024-05-18
Type of Meal
Lunch
2024-05-21 0 views
🥜整體兩碟都有dd印度菜嘅風味,味道豐富,意想不到🥜環境好靚,坐bar枱夠光猛煙燻香脆乳豬伴焦糖菠蘿 配 古斯米沙律 $378Smoked Suckling Pig roast pineapple, couscous(20-25 minutes preparation time)🥜打卡一流,用木盒裝住煙燻緊嘅乳豬,然後會係客人面都前打開個木盒打打卡,再切好一塊塊🥜無咩肥膏,皮薄香脆肉厚🥜焦糖菠蘿解膩🥜古斯米沙律入面有提子乾、合桃等等,非常特別燴蕃茄牛面肉扁意大利麵 $168Braised Beef Ragu Pappardelle shallots, garlic, beef jus, tomato sauce🥜份量好足,性價比高🥜牛面肉非常軟嫩,又滑又入味🥜寬寬的意粉煮得剛好,有嚼勁
🥜整體兩碟都有dd印度菜嘅風味,味道豐富,意想不到
🥜環境好靚,坐bar枱夠光猛

煙燻香脆乳豬伴焦糖菠蘿 配 古斯米沙律 $378
🥜無咩肥膏,皮薄香脆肉厚
🥜焦糖菠蘿解膩
🥜古斯米沙律入面有提子乾、合桃等等,非常特別

燴蕃茄牛面肉扁意大利麵 $168
🥜份量好足,性價比高
🥜牛面肉非常軟嫩,又滑又入味
🥜寬寬的意粉煮得剛好,有嚼勁

燴蕃茄牛面肉扁意大利麵 $168
⭐️評分:3.5/5-The Grilled Room 一直都是人氣推介,一嘗午市Semi Buffet lunch❕只到本周日~之後會轉回套餐-前菜任選,三文魚、亞麻籽、南瓜沙津等、亦有炸洋蔥圈、炸魚、薯條可選 另包括餐飲、蘑菇湯-✳️ 蘑菇湯蘑菇湯加上香草、橄欖油,口味相對豐富香氣濃郁、口感濃厚-主菜,有多種選擇(按款式另外收費)✳️意大利肉醬扁意大利麵 👍意粉Al dente,煮得剛好,彈牙的口感配上豐富的肉醬,味道和諧-✳️香煎法式雞卷配西蘭花苗及薯蓉 👍賣相精緻,金黃的外層,香氣撲鼻厚切雞卷,肉質厚實,肉汁略為流失-約$150-250一個人環境裝修滿舒適👍店員會留意用餐速度上菜及撤菜,用餐體驗不錯,下次可以再戰晚餐❕--⭐味道 3.5/5⭐️特色 3.5/5⭐️環境 4/5⭐️性價比 3.5/5 ⭐️服務 4/5
⭐️評分:3.5/5
另包括餐飲、蘑菇湯

✳️ 蘑菇湯
蘑菇湯加上香草、橄欖油,口味相對豐富
香氣濃郁、口感濃厚

主菜,有多種選擇(按款式另外收費)
✳️意大利肉醬扁意大利麵 👍

✳️香煎法式雞卷配西蘭花苗及薯蓉 👍
賣相精緻,金黃的外層,香氣撲鼻
厚切雞卷,肉質厚實,肉汁略為流失

約$150-250一個人
環境裝修滿舒適👍
⭐味道 3.5/5
⭐️特色 3.5/5
⭐️環境 4/5
⭐️性價比 3.5/5
⭐️服務 4/5
2024-05-18 0 views
係尖沙咀呢頭返工,大大話話都食過好多餐廳,日日都試盡尖沙咀美食 😂 午餐黎講,價錢合理,服務ok,侍應仲好有心問我哋喺個蘑菇湯洗唔洗加黑椒,唔洗下下自己出聲。 今次同同事點咗五成熟既肉眼扒&牛肝菌蘑菇意大利飯。 兩個人平均每人$250左右。 以尖沙咀呢個地點,加埋環境服務,我覺得價錢算合理。 間時黎呢度食 可以當係比自己嘅一個reward。個location近地鐵站既,不過樓上鋪就爭咁啲平時樓下冇牌既話唔係好留意到呢間野。塊肉眼扒配黑松露薯條份量好多,薯條外脆內軟,牛扒煮得恰到好處,外邊係燒烤咁脆脆地,而入面既牛肉依然肉嫩多汁。Overall係幾好~ 👍🏻 下次有重要飯局會再黎。
係尖沙咀呢頭返工,
大大話話都食過好多餐廳,
日日都試盡尖沙咀美食 😂

午餐黎講,價錢合理,服務ok,

個location近地鐵站既,
不過樓上鋪就爭咁啲
平時樓下冇牌既話唔係好留意到呢間野。

塊肉眼扒配黑松露薯條份量好多,
薯條外脆內軟,
牛扒煮得恰到好處,
外邊係燒烤咁脆脆地,
而入面既牛肉依然肉嫩多汁。

Overall係幾好~ 👍🏻 下次有重要飯局會再黎。